For godt en måned siden modtag jeg en fin pakke fra CHLEOPATRA, men lækre økologiske olier. Jeg elsker at bruge olier til alt slags behandlinger og er blevet meget tilfredse med disse økologisk vegetabilsk olier fra CHLEOPATRA.

Jeg modtog flere forskellige olier, men i dag får i en review på tre af dem.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Avocado olien har jeg brugt til at blande op med de andre olier for at få flere vitaminer med i behandlingerne. De fleste olier er rig på A, C og E vitaminer, hvor Avocado olien har B1, B2 og D vitaminer i sig og på den måde tilføjer jeg flere vitaminer, ved at blande op med andre olier. Olien kan også bruges til at regenererer skadet hud, samt hårpleje mod skæl og tyndt hår.

SAMSUNG CSC

Hybenolien er helt klaret på favoritlisten hos mig, da den har hjulpet meget på mine tørre og ødelagte fødder. Jeg har døjet med hyper-pigmentering på både mine fødder og hænder, men hybenolie ser ud til at løse problemet. Jeg kan allerede se en god forandring på min fødder og vil efter tre måneder blogge igen, så i kan se før og efter billede men tydelig forskel. Hybenolien har været brugt af de gamle egyptere og mayaer, som altid har været kendt for deres skønhed. Miraklet bag hybenolien er, at den er rig på A, C samt lycopen og Omega 6 og 9. Alle disse vitaminer arbejder godt mod hudens overflade og gendanner elasticiteten. Olien kan bruges mod Hyper-pigmentering, UV-skader, brændesår, ar osv. Olien kan stærkt anbefales 🙂
SAMSUNG CSCBorage olien er simpelthen et mirakel. For nogle dage siden, var min hals fyldt med noget ala ekseem. Jeg ved ikke, hvordan det pludselig kom, der jeg hverken har spist eller brugt noget anerledes end hvad jeg plejer. Det var kløende og irriterende indtil jeg smurte halsen i borage olien. Jeg kan love jer for, at efter nogle timer var det hele faldt til ro. Jeg har dog stadig nogle ar tilbage, som jeg arbejder på at få væk. Olien er rig på essentielle fedtsyrer og er især kendt som værende den rigeste kommercielle kilde til GLA, en Omega 6 fedtsyre, som er en nøgle “byggeklods” i produktionen af kroppens regulerende hormoner, og den har også vist sig at være effektiv i behandlingen af ​​tør og beskadiget hud.

Udover at levere lækre økologiske olier, har CHLEOPATRA også fokus på samfundet og miljøet. Virksomheden har valgt at skifte plastik flaskerne ud med glasflasker med fordel for miljøet. De har stadig nogle produkter med plastisk flasker, men så snart de er solgt ud, vil de kun have glasflasker i fremtiden. Med de nye glasflasker, har du som kunde også nye fordele:

  • Du bestemmer næsten selv hvilken form for låg du vil have på flasken. Du kan vælge et standard låg, et børnesikret låg, en pipette, en spray eller en pumpe (nogle af disse kan købes separat).
  • Olierne tåler bedre glas end plastik, hvis de skal opbevares i længere tid.
  • Der var ikke meget lys der trak igennem plastikflaskerne, da de var dækket af deres mærkater, men de nye glas-flasker er mørke rav (amber) glas samt mørke grønne glas, hvor endnu mindre sollys slipper igennem.
  • Standard lågene på de nye glas-flasker er børnesikret.
  • Du har også mulighed for selv af genanvende glasflaskerne

Jeg kan stærkt anbefale CHLEOPATRA som virksomhed og deres mange produkter. Besøg hjemmesiden og læs meget mere om virksomheden og deres produkter. Besøg også gerne deres facebookside. I vil helt klaret komme til at læse om flere af deres produkter her på bloggen.

Rigtig god aften til alle jer derude  🙂

Indlægget er sponsoreret