Hej skønne læsere:)
foto 5

De læsere som også fulgte med på bloggen sidste sommer vil måske kunne erindre, at jeg elsker frugter og bær:) Jeg har efterhånden også været fast kunde på Clementsvej i Bendstrup ( tæt på Hjortshøj), hvor jeg har plukket kilovis af jordbær i løbet af de sidste par uger. I dag havde jeg søde Christine, Sofan og Thineshan med på turen. Det var rigtig hyggeligt og vi fik plukket mange bær med hjem, som der både skal laves syltetøj ud af og lidt skal fryses ned, så jeg kan lave lækre smoothie’s til efteråret:)

foto 1

Der var også mulighed for at plukke ærter, så der gik vi da vidst også helt amok:) De smagte himmelsk og jeg er allerede ved at planlægge min næste tur ud til Holgers jordbær og ærter:)

foto 2

foto 3

foto 4

I aften skal jeg lave jordbær syltetøj uden sukker, så regner stærkt med at smide et indlæg på bloggen om det i morgen. Følg endelig med i skønne mennesker 🙂

Rigtig god lørdag til jer alle og tak til jer tre for en skøn tur ud til marken:) vi er så meget klar til at plukke kirsebær næste uge:)