photo 1

Vores lille vidunder fylder 3 uger i dag og trods for at rutinerne for tiden er det samme, så føler jeg, at dagene har fløjet . Jeg føler mig taknemmelig over at være mor til to dejlige børn og føler ikke, at livet kan gøre mig lykkeligere. Jeg havde regnet med, at jeg fik masser af tid til at blogge, men Thiviya har tre ugers ferie fra vuggestuen, så jeg har hænderne fulde på hjemmefronten. Men jeg må indrømme, at jeg nyder at vi alle er hjemme og kan hygge lidt mere sammen i ferien.

Jeg vil lige blogge om et par barselsgaver vores yngste bettepige har fået:) Vi har i denne omgang ikke ønsket besøg de første 14 dage, så det er først nu, at flere familiemedlemmer og venner kommer til at besøge vores lille vidunder. Vi havde valgt at bruge de første par uger på, at begge pigerne kunne få ro med forældrene og lige tid til at vænne sig til hinanden, især fra vores store pige Thiviya. Hun var vældig god til at tage imod sin lillesøster og har efterhånden også godt styr på, at lillesøster sover og spiser:)

Mathis veninde havde lavet denne fine barselsgave, da hun besøgte os og gaven var så kreativt og sødt. (Se billedet ovenpå)

Vores dejlige naboer er kommet med den her søde Hummel cowboy kjole. Jeg er simpelthen vild med kjolen og glæder mig til at se hende i den.

foto 1

foto 3

Kan I have en rigtig god dag allesammen.