Hu hej skønne onsdag og vidunderlige læsere 🙂
Først og fremmest stort tillykke til vores svoger Mathi, som fylder år i dag – HIP HIP HURRA 🙂 Vi ønsker dig en fantastisk dag sammen med os og bøjer og nejer for de to vidunderlige piger, som i har givet til familien:)

I dag er det den kreative hjørne, som er på spil, så lad mig endelig høre, hvad I tænker om dette:)
foto 9

Heldigvis er der ikke regler for hvor mange DIY indlæg, som jeg må smide ind, da jeg her på det sidste godt nok har bombarderet jer med dem 🙂 Og denne smukke onsdag skal selvfølgelig ikke være en undtagelse og derfor vil jeg gerne vise jer en lille ide, som jeg fik via youtube.com. Selve teknikken bliver brugt til julepynt, men jeg har leget lidt med ideen og lavede min første chaircover model. Jep, en billig måde at lave pynt til stolen 🙂

Jeg har denne gang blot brugt almindelig kopipapir, men man kan jo lave dem utrolig smukke ved at bruge farvede papir, gamle bøger, tegneserier mm. Jeg har ikke ville bruge mange penge på kopien, så der er sparede på forskellige materialer 🙂 Men er ved få afprøvet om, det eventuelt er noget jeg kan bruge til festen.

Materiale:
A4 papir – som klippes til 1/4.
Saks
Tape
Limpistol
Klipsmaskine
Silkepapir
Bred silkebånd

Fremgangsmåde: Jeg har prøvet at tage billederne så vejledende som muligt.
1) Klip A4 arket i 1/4
foto 1

2) Rul den enkelte stykke til et kræmmehus og sæt fast med styk tape. Sæt tapestykket nederst som muligt.
foto 2

3) Klip en rund cirkel ud af pap. ( Jeg har limet to almindelig A4 sammen, da det her stadig er en billig udkast).
foto 3

4) Klips kræmmehuset “næsten “ned i bunden ( ca. 5 cm. fra bunden).
5) Begynd at lime kræmernehusende på den yderste cirkel.
foto 5

6) Lime den inderste cirkel.
foto 4

7) Krøl silkepapiret til en rund kugle og lim den på i midten.
foto 7
foto 11

8) Kom lim på bagsiden af cirklen og lim det fast med silkebåndet.
foto 8foto 10>
foto 9

Det tager tid, men ret sjovt at lave. Det bliver som sagt meget smukkere med farve og jeg er overbevist om, at når man først pryder en masse stole med disse, så bliver det storslået 🙂
Nu må jeg afsted til en god yogatime inden jeg for alvor skal male tirsdag rød, gul, grøn – nej sørme LILLA med familien i Djurs sommerland 🙂

Dejlig lilla dag til jer alle:)