I onsdags var vi i Djurs sommerland med Bettepigen Thiviya for første gang og det gik over alle forventinger. Vi havde nævnt det til hende ugen forinden og hver dag havde hun til sine forældre nævnt, at på onsdag skulle hun i sommerland med alle sine mostre og alle på hendes vej blev inviteret med:)

IMG_1397

Men det var dejligt at mødes med familien og hygge sig i varmen på den gode måde. Vi var tidligt afsted, da vi dagen forinden havde hørt om den lange kø på vejene og taskerne var pakket med rigeligt af væske og lækker mad til grillen.
Det var så hyggeligt, at vi bare gik og prøvede de forskellige forlystelser i ro og mag og der var tid til at holde mange pauser og jeg mener da også, at onkel Majo tog sig en lille på øjet;)
Jeg elsker tiden med familien og det var da helt vemodigt, da vi forlod sommerland kl 21 og Bettepigen nærmest besvimede af træthed i bilen;)

IMG_1403
IMG_1419
IMG_1434
IMG_1455
IMG_1458
IMG_1472
IMG_1504

Hvor har det bare været en fantastisk sommer 🙂
Rigtig god weekend til alle:)