Jeg kan næsten ikke tro på, at vi nu har taget hul på den sidste uge i juli! Manner, juli måned er virkelig fløjet afsted og man kan da også kun smile af, at vi har haft sådan en dejlig varm sommer i år. Jeg føler mig på ingen måder snydt længere, når man sammenligner med landene sydpå, som oftest plejer at vinde al det gode vejr ned til sig.
me
morgenmad

Jeg sidder og nyder denne mandag morgenstund med en dejlig kop te og min utrættelig toast med pålægschokolade og dejlig saftig vandmelon. Jeg kan undvære mange ting, men aldrig kommer jeg til at give slip på mine madder med pålægschokolade:)
Jeg skal lige lande efter en travl weekend med masser af shopping til den kommende fest og har besøgt alt for mange cafeer og restauranter som byd på skønne kulinariske fristelser 😀 Da jeg endelig skulle i seng efter min vanlig sparring med min søster Sangi, så var det blevet så sent, at jeg ikke orkede at planlægge min kalenderuge, som jeg plejer at gøre hver søndag.
Derfor startede jeg denne fantastiske mandag morgen i haven med morgenmad, god kop te og de to vigtige bøger i mit liv – min kalender og dagbog.
dagbog

Jeg bliver tit spurgt om, hvordan jeg kan have gang i så mange bolde og altid være på farten, men det er for mig ikke et stort problem så længe, at jeg planlægger og holder mig til min kalender. Hver søndag skriver jeg ugens kommende arbejdstider, aftaler, træningstider og til tider sågar menuen. Sådan har jeg det bedst med at få min uge til at hænge sammen. De siger, at vi ergoterapeuter elsker at planlægge og putte alting i kasser – jeg er overhovedet ikke enig! 😉
Blomster

Den her uge og næste uge bliver rigtig travlt for mig, så det kommer måske til at gå lidt udover min indsats på bloggen, men skal gøre mit bedste sammen med de andre for at holde bloggen opdateret så meget som muligt:)

Rigtig god mandag folkens:)