God morgen søde mennesker:)
foto 7

Jeg vågner op hver morgen og smiler stort over at det smukke vejr, som simpelthen fortsætter. Ja, der har da været nogle enkelte byger (vidst også lidt skybrud), men så er det da fantastisk, at luften bliver renset og mild igen. Jeg kan simpelthen ikke takke vejrguderne nok for denne sommer:)
Vejret har meget at sige i min hver dag. Det kan både betyde noget for mit humør, men minsandten også for aktiviteterne. Jeg prøver dog altid på at få det bedste ud af al slags vejr. Vi kan ikke herske over modernatur og derfor kan man ligeså godt få det bedste ud af hendes beslutninger. Hvis det regner, så skal der hygges med levende lys, tæppe, te og god film/bog, sneer det = så skal nogen vaskes og skinner solen = jaa, så skal der hygges med venner og veninder og blandt andet at sejle er en fantastisk ide:)
foto 4
foto 2
homie

Det bliver lidt throwback saturday i dag, men for to uger siden så havde jeg sammen med nogle herlige homies arrangeret hygge ude i min buddy Thomas´ hyggelige sommerhus, hvor vi skulle grille og hygge. Men forinden spisning, så skulle vi ud og sejle. Thomas har altid mange skøre, men fantastiske ideer over ting, som jeg skal prøve og denne gang blev det altså “ringen”, mens han sejlede:)
foto 5
foto 3

Manner, det var noget af det sjoveste, som jeg har prøvet hidtil. Det susede i maven, når ringen sprang over bølgerne og jeg har lavet en fin aftale med Thomas om, at han skal fortælle alle, at han sejlede meget meget hurtigt:)
Vi har desuden aftalt, at vi skal ud og sejle igen og denne gang skal det være vandski!

Det var en super hyggelig dag med dejlig selskab, god mad og ikke mindst nyd jeg den hyggelige omgivelse, som Thomas skabte med fakler og bål.
foto 6

Er livet ikke bare fantastisk 😉
Dejlig weekend til jer alle:)