Nu skal mine blog dog ikke kun handle om sko, men jeg bliver nødt til at blogge om de fantastiske par tamaris stiletter, som jeg har fået købt. På vej til et møde i Ry, kom jeg forbi en skobutik. Da jeg havde 10 min. inden mødet, valgte jeg at gå ind i butikken. Hvis der er noget jeg er god til, så er det speed shopping.

P16A3221-Edit-5343 x 3562

Jeg faldt over dette par, og det var farven og glimmer på skoene, der tiltrak mig. Der var 30 % rabat på skoene, og jeg tænkte, at jeg hurtig vil prøve den.

P16A3223-Edit-1000 x 667

Jeg blev dog overrasket over, at de var behagelige at have trods dens højde. Det er ikke så tit jeg finder stiletter, som er så behagelige at bære.

Dette par kan bruges til hverdag og fest. Jeg har flere par sko i mærket tamaris, og jeg synes tit,at de laver nogle gode sko. Tamaris er et tysk brand, som laver lækre sko til rimelige priser. Jeg plejer ofte købe tamaris sko i Tyskland, idet det er lidt billigere at købe dem der.

P16A3226-Edit-1000 x 667

Denne sandfarve stilet passer til forskellige outfits, og jeg har fornyligt købt en sort lang kjole, og denne stilet vil passe godt til kjolen.