me

Juuuhhuuuuu!!! Glæden er næsten det samme, som når man skal på ferie, men dog ikke det samme. Faktisk er følelsen i mig meget mere 🙂 Som i nok har kunne læse på bloggen, så har jeg været i gang med forskellige projekter og i morgen tager jeg sydpå og skal fejre to skønne mennesker i weekenden. Det glæder jeg mig til:)

Men det andet store projekt, som jeg har haft sideløbende med alt andet er også endelig ved at nå sin ende og jeg kan forhåbentlig snart sætte flueben på det punkt. På min 30 års fødselsdag (26.06.14), så postede jeg på min instagram et billede af karolinegården, hvor jeg har købt en lejlighed:)

facade-2

Wuhuu, jeg glæder mig utrolig meget til at flytte ind til byen og blive nabo til musikhuset og Scandinavian centret. Lejligheden er med 3 værelser og altan, så der bliver da rigeligt af plads til mig. Selvom jeg virkelig er glad for købet og de kommende udsigter, så har processen også været rimelig hårdt. Det er jo ikke kun så enkelt, at man blot skal sige ja til en ejendomsmæglerne om at man køber en lejlighed. Nej nej, fra mit sidste boligkøb så vidste jeg, at der er mange dokumenter som skal gennemlæses, flere banker som skal kontaktes med forhandlinger og ikke mindst et godt samarbejde med advokaterne. Det har derfor også betydet, at jeg dagligt har skulle forholde mig til 6-10 mails, gennemgang af købsaftaler med bunkevis af bilag og endelig besluttet at skifte bank, da de kunne komme med bedre økonomisk udspil. Det har været al arbejde værd, da jeg har sparet en masse penge sammenlignet med sidste boligkøb, men det har også været hårdt for energipumpen, da jeg selvfølgelig også havde gang i mange andre projekter. Men alt er endt godt og handlen er nu endelig gået i gennem og bedste af det hele, så føler jeg, at jeg har overblik over denne handel:)
Jeg har til forandring brugt nemadvokater.dk denne gang og det har jeg virkelig været super tilfreds med. De er billigere og arbejdet er fantastisk og de har svaret på alle mine tusinde nysgerrige spørgsmål uden beklagelser.
Jeg har haft nogle fantastiske kollegaer, som har givet mig uundværlige råd omkring køb af bolig og haft to søstre, som har støttet mig enormt meget på det psykiske og personlige plan. Når alting lige blev lidt for meget, så var det fantastisk at komme hjem og vende tingene med søster Sangi, som har en fantastisk evne til at vende de mest (røv) irriterende (undskyld sproget;) )ting til noget positivt og min søster Kavi´s evige omsorg omkring helbredet og evnen til at opmuntre mig med gode griner over facetime med mine to skønne niecer – hvor jeg dog elsker jer:)
Til sidst vil jeg dog også gerne nævne manden, som har gjort det muligt for mig at spare en masse penge ved at føre forhandlingerne med banken og mægleren, så tusind tak til dig Thino 🙂
Ja, det bliver jo nærmest en takketale, men jøsses maria, hvor har de altså været en stor hjælp. Hvis du skal i gang med boligkøb og er usikker, så søg endelig gode råd og støtte eller skriv til os.
Men nu glæder jeg mig utrolig meget til at få nøglen i næste måned også går vi jo i gang med den sjove del – INDRETNING 🙂

Nu vil jeg snart drage afsted mod Frederikshavn og besøge nogle dejlig dejlig mennesker og rigtig få slappet af inden weekenden 🙂
God dag til jer alle sammen 🙂