I lørdags var vi til bryllup i Sønderjylland, vi havde begge børn med. Det var hårdt pga. den lange køretur, men heldigvis gik det godt. Oviya sov det meste af tiden og Thiviya hyggede sig med mostre og onkler:) Vi var godt trætte, da vi nåede hjem. Vi brugte hele søndagen på at lade op og lave ingenting.

IMG_1132-MOTION

Som jeg har blogget før, er denne velvet saree en gave fra min lillesøster Karthi. Vi havde alle 3 søskende velvet saree på, virkelig flotte sarees med små fine detaljer.

foto 3

IMG_1143-MOTION

foto 4

Accessories blev ikke det store af pga. baby Oviya. Det blev et par store øreringe fra Glitter og en guld halskæde/thali.

foto 2

Jeg har ikke brugt den originale blouse til sareen, synes at den var for kedelig. Jeg fandt guld stof i skabet, som jeg fik syet blouse/top af. Jeg brugte guld elastikker med glimmer til stropper. Det passede godt til blousen men også til sareen. Fik også lavet tilhørende armbånd til blousen/toppen.:)

foto 1

foto 2

Denne blouse/top kommer jeg til
at bruge en del, da jeg har en del saree som blousen passer godt til.