God morgen derude:)
20140905-084019.jpg

De her dage starter dagene tidligere end normalt, da jeg skal køre til Ålborg uni, men det er en fornøjelse at starte dagen med halvanden times god musik, refleksionstid og nyde Danmarks smukke landskab. Mens jeg i morges kørte turen til Ålborg, så kom jeg til at tænke på min uge og de ting, som fylder mine dage ud. Jeg måtte smile undervejs i mine tanker og blev vældig glad over, at jeg faktisk fordyber mig i aktiviteter, som jeg selv har valgt og som også gør mig glad på forskellige planer.
Jeg mødte tilfældigvis en veninde forleden og efter en kort samtale, så kom snakken hurtig ind på bloggen. Hun begyndte at holde en lang foruroligende tale om, at jeg burde at sætte tempoet ned og jeg har gang i alt for mange ting. Jeg tog det med et smil, da hun faktiske glemte en meget vigtig pointe. Hun glemte under hele samtalen at spørge mig, om hvordan JEG egentlig havde det med mit liv og tempoet. Hun glemte simpelthen, at jeg er KONGEN i mit eget liv:)
Hun havde allerede med sin foreforståelse antaget, at jeg måtte have stress. Nu fandt jeg dette yderst spændende, da vi på livsstilvejlederuddannelsen arbejder meget med vores foreforståelser og hvordan vi placere folke i bås udfra vores egne foreforståelser. Jeg takkede for hendes omsorg og vi tog afsked på en pæn måde.
Dagen efter fik jeg en lang besked over facebook af en dejlig pige, som jeg faktisk ikke kender, hvor hun bare ville rose mig for indlæggene på bloggen og min tilgang til livet. Det var så rørende og stort af hende og det gjorde virkelig bare min dag bedre 🙂
Men sagens kerne er, at jeg kunne ikke genkende den pige, som min veninde fremstillede, men jeg kunne genkende den livsglade pige, som pigen over facebook beskrev. Men havde jeg måske været svækket eller været et andet sted i mit liv, så havde jeg nok begyndt at se symptomerne på stress og var nok allerede på vej til lægen. Men den jeg er i dag, ved udmærket hvornår jeg har det godt eller skidt og har verdens bedste mennesker rundt om mig, som er gode til at tage sig af mig:)
Så min kære sødeste læsere, husk at DU kender dig bedst og din mavefornemmelse skal nok fortælle dig, når du skal sætte tempoet ned. Min underviser sagde noget vildt godt forleden, som jeg virkelig har taget til mig og som jeg gerne vil dele med jer:
“Når du opgiver opmærksomhed til ting, så giver du det liv og det vokser” – og det er sagt på godt og ondt. Det er selvfølgelig fedt, at når vi bruger energi på ting, som vi gerne vil have til at vokse, men folks antagelser/meninger om dig kan også vokse, hvis man giver plads til det. Så brug energien på de ting, som du ønsker at give liv til og lad alt andet ukrudt dø 😀

20140905-084032.jpg
Klar til denne fantastiske fredag 🙂

20140905-084042.jpg

Det var lige en ny omgang Kathi´s lommefilosofi:)
Fantastisk fredag og skøn weekend til alle:)