God mandag alle sammen

Jeg håber, i alle er kommet godt i gang med hverdagene efter sommerferien. Jeg har haft en fantastisk ferie på Sri Lanka og det har været rigtig svært, at komme tilbage til Danmark igen og tilbage til hverdagen.

Efter 23 år i Danmark, har jeg for første gang besøgt Sri Lanka og det bliver helt klart et sted, jeg skal rejse noget oftere. De første to uger brugte vi på at besøge alle familiemedlemmer i den nordlige del af Sri Lanka og resten af ferien brugte vi, på at nyde Sri Lankas smukke natur og seværdigheder.

2014-08-18 07.17.28-22014-08-18 07.18.00-22014-08-18 07.21.56-2Når man rejser med min mor, kan man ikke undgå at besøge en del templer 🙂 Jeg havde dog kun to templer på mit ønskeliste, men vi endte med at besøge omkring10 templer. På mit ønskeliste, havde jeg Lakshmi Narayanan Temple og Thiru Koneswaram Temple, som ligger i Trincomale. En af mine mostre bor i Trinco og da vi skulle besøge hende og familien, fik vi mulighed for at besøge begge templer.

Jeg beder meget til Gud Shiva og et er mit ønske i livet, er at besøge samtlige Shivan templer i denne verden. Thiru Koneswaram Temple ligger højt oppe på et klippe med smukt udsigt til havet. Det er også her, man kan se den berømte sten ”Ravanan Veddu”.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Min næste favorit Gud er Vishnu og alle hans avatars. Laksmi Narayanan Temple er hidtil det smukkeste Temple, jeg nogensinde har set. Jeg glemte mig selv, da jeg trådte ind i templet og lyden af mantras fik mig til at forsvinde helt til en anden fredlige verden. Det er så ubeskriveligt smukt og fredeligt, at man selv skal se og opleve templet. Man måtte ikke tage billeder ind i templet, så nøjes med at vise jer billeder udefra. Hvis i besøger Sri Lanka, er templet et MUST besøg.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Det var et kort indlæg om Sri Lankas Temple besøg og håber snart, jeg får tid til at skrive et indlæg om alle de andre skønne steder vi fik set.

Fortsat rigtig god mandag til jer alle