Hvis man ønsker at være up-to-date med, hvad der kommer til mode, skal man blandt andet følge godt med i modeugen copenhagen fashion week.

I Femina er der også en artikel om nogle af de modetendenser, der kommer til at dominere i efterår/vinter 2014/15.

Selskabet Pantone, som blandt andet er med til at bestemme, hvilke farver der kommer til mode, har også udsendt en liste over de modefarver, der kommer til at være in i efterår/vinter 2014 og 2015

Jeg har selvfølgelig været nysgerrig efter at se, hvilke farver der kommer til mode, og jeg er meget positivt overrasket. Blandt andet rød, lilla, pink, grøn og gul – skønne farver:O)

Efterår/vinter kollektioner kommer til at være fremtrædende med nogle af disse pangfarver. Mørke farver plejer at dominere, men det er jo en glædelig overraskelse for dem, der elsker de lyse farver. De klassiske farver sort og hvid er også meget in – især tøj med kombinationer af begge farver med forskellige mønstre.

Blog 1.1

Blog 1

1406-tendens-pels-ny

1406-tendens-tern

Jeg er ikke så vild med ternede mønstre, men det er også en del af dette efterår/vinter mode tendenser. Til gengæld elsker jeg pels, og pels har været en del i de sidste par vinter, og det samme kan vi se i år.

Dette efterår/vinter kollektion omfarver alle, sådan at dem af jer der elsker farver har gode muligheder for at gå farverigt, dem der er til de klassiske farver har ligeledes gode muligheder for at finde tøj i sort og hvid.

Jeg har de sidste to år ledt efter en grøn jakke, og det ser ud til, at jeg i år har en chance for at finde jakke i denne farve.

Husk nu, bare fordi vinteren kan være gråt og trist, er det dog ikke ensbetydende med, at vi også skal gå klædt gråt og kedeligt;O)