God morgen herlige kvinder og mænd:)

20140910-160818.jpg

Influenza er på tilbagegang og jeg kan så småt begynde og trække vejret igennem næsen igen – stort smil 🙂
Det er nok meget normalt for den her årstid, men søndag aften havde jeg så meget feber, at jeg var ved at skrive mit testamente og holdte en lang prædiken til min søster om, hvor hun skulle sprede min aske ( lidt dramaqueen er jeg vel;) ).

Jeg er en pige, som elsker at være i gang og da Thino spurgte, om vi ikke skulle lave noget sjovt sammen, så kunne jeg da sørme ikke finde på noget andet end at melde os til et bagekursus:)
Jeg havde gået med tanken om et nyt kagekursus, hvor jeg skulle lære lidt om de forskellige tyller og sprøjteteknikker, men var kommet væk fra ideen, da jeg takket være youtube havde lært nogle teknikker og var begyndt at eksperimentere med det på hjemmefronten. Men set tilbage i bakspejlet, så er jeg glad for at jeg tilmeldte os, fordi det var nu vældigt sjovt.

Det var helt vildt sjovt, da Thino var den eneste fyr på holdet og vores underviser blev vældig glad for ham og ville have ham til at lave alt i lyserødt;-D Vi hyggede os og timerne fløj afsted og nu har vi tilmeldt os et chokoladekursus, så det glæder vi os til.

Jeg fik lavet flotte juletræer i snelandskab på cupcakes, så det skal da helt sikkert leges med til jul i den nye lejlighed, når jeg invitere vennerne til julefrokost:) Thino kastede sig ud i forskellige projekter og overraskende nok, så blev der ikke lavet biler:)

20140910-160828.jpg

20140910-160835.jpg

20140910-160844.jpg

20140910-160857.jpg

Jeg var helt vild med Thino´s mariehøne, som havde små sorte hjerter i stedet for prikker:) Trods feber så kom vi godt i gennem det og jeg kunne komme hjem i seng til en ny omgang feber:)

20140910-160909.jpg

Nu vil jeg drage mod Viborg til et spændende møde og efterfølgende et visit hos søs og familien, men må dog trist erkende, at der kan ikke blive mulighed for at hverken give knus eller kys til niecerne, da jeg ikke er helt rask. Så det må blive kærlighed på afstand og en god kop te med søs 🙂

Jeg ønsker jer alle en vidunderlig torsdag:)