Det er snart på tide at sige farvel til sol og sommer for denne gang og vi går den hyggelige efterår i møde. Det eneste som jeg forbinder som ulempe er kulden og jeg plejer at blive beskrevet som en frysepind, så det bliver nok ikke anderledes i år 🙂 Vi er allerede begyndt at fyre op for brændeovnen. 🙂 Da jeg skulle besøge min veninde i Aalborg igår, synes jeg at det var så koldt, at jeg travede op i mine vinterstøvler- ha ha ha:) Gad godt vide hvordan jeg kommer til at overleve vinteren.:)

I år har jeg i god tid valgt at købe vinterjakke til Thiviya. Jeg oplevede sidste år, at det var svært at finde jakker i hendes størrelse, især når man shopper i sidste øjeblik. Thiviya er blevet en stor pige, så i år skal hun have 3 jakker til vinteren  – 1 til hverdagsbrug brug og 2 til vuggestuen. Jeg synes, at det er rart med 2 flyverdragter, for det er ikke altid at jeg kan nå at få vasket og tørret tøjet til næste dag.

De første 2 jakker er allerede i hus. Jakken til dagligdagsbrug var en gave til Thiviya. Jakken er fra Name It og sidder perfekt på min lille prinsesse efter jeg var et smut forbi Name It, så jeg  jakken kunne byttes til en anden størrelse. Jeg nåede da også at forelskede mig i de mange lækre jakker i butikken.
foto (39)

Flyverdragten som er todelt er købt i Bilka. Jeg synes, at Thiviya er blevet for stor til en heldragt. Jeg foretrækker 2 delt, da man hurtigt kan give jakken på/af, når man skal aflevere og hente hende i vuggestuen. Jeg ved ikke hvad der er med farven lilla, og jeg går hellere ikke bevidst efter farven, men alle hendes jakker er sjovt nok lilla.

foto (40)

Jeg mangler stadig den sidste jakke, men nu nyder jeg min barsel og udnytter den ekstra tid til at kigge efter jakker inden det endelig køb:)
 
Heldigt for baby Oviya at alt står på lageret og er klar til brug:)