God morgen, god morgen, gooood moooorgen 🙂

20140912-084653.jpg

Jeg håber, at i næsten kan høre mig synge ” god morgen”, fordi det er da virkelig en GOD morgen:) Jeg har været tidligt oppe, så jeg kan læse noget af de lektier til mandag inden jeg skal til et møde med en meget dygtig pige, som tegner fantastisk. Jeg skal muligvis bruge hende, som en del af indretningen i mit nye hjem.

I går var vi til et møde med alle de mennesker, som har været med til at skabe Karolinegården, som er det sted, hvor jeg flytter ind 1. oktober. Det var lige fra arkitekten til håndværkerne til direktøren på mejeriforeningen, som ejede bygningen før. Jeg kan ikke huske meget fra mødet andet end, at vi får nøglerne og de holder datoen, så mine tanker var allerede omkring indretningen. Jo, jeg lyttede vidst bedre med, da manden fra HTH kom med tilbud om flere skabe og andre elementer til lejligheden;) Thino var vældig begejstret over, at de også har monteret gode anlæg i lejligheden og jeg får konstante beskeder fra min ven Nilsan, som gerne vil lave “rav” i min lejlighed:) Stedet er adgang forbudt for jer;)

Jeg er godt i gang med at købe og bestille møbler, så nu er jeg bare spændt på at få det hele ind i lejligheden og starte min hver dag i Aarhus downtown:) Men i dag skal det handle om mødet med denne dygtige tegner.

Lad mig dog lige rocke denne fredag i gang med min nye læderjakke fra Sofistikant. Jeg elsker at den er rå, men stadig med en touch af femininitet. Så kan det da også kun ligne mig, at sætte det samme med støvler fra Tamaris og lækker afslappet t-shirt fra h&m 🙂

20140912-084704.jpg
Bukser G-star, Jakke Sofistikant, Støvler Tamaris, t-shirt h&m, clutch ebay, solbriller Burberry.

20140912-084710.jpg

20140912-084718.jpg

En rå fredag til jer alle skønne læsere:)