Drømme kan man have mange af og for tiden har jeg vidst rigtige mange:) Men et af dem er den nye køkkenarmatur fra familievirksomheden Dornbracht. De har skabt en ny serie “Cyprum” og elementerne er kendetegnet ved denne smukke rosengyldne tone. Man har skabt denne glød ved at bruge både 18 karat guld og kobber og derfra også navnet Cyprum, som er af ledet af det latinske ord „cuprum“ for „kobber“.

armatur
Gallery-(3)

Dornbracht har kaldt armaturikonerne for Tara og Tara Classic samt etgrebs-blandingsbatteriet Pivot. Du kan finde masser af inspiration på deres hjemmeside dornbracht.com og der kan man også finde flere danske forhandler.

Teaser_Cyprum_940x432
Set1_Totale_037_V7

Det er blevet meget “in” at bruge kobber og mange ser også kobber som den nye æstetik til tidens indretning af hjemmet. Personligt synes jeg også selv, at kpbber giver mere varme til hjemmets indretning end det vante metal. Serien udstråler elegance og varme og jeg vil da helt klart arbejde på, at disse skal ind i mit hjem (drømme drømme drømme;) ).

Nu vil jeg drømme videre hos tandlægen og i ønskes alle en dejlig dag:)