God morgen herlige piger og drenge:)

IMG_3582.JPG

I går havde vi atter sammenkomst med madklubben og det var super hyggeligt, som det plejer:) Denne gang var det kokkene Nilsan og Surenth, som stod for madlavningen og det klarede det glimrende. Jeg er virkelig stolt over, at vi har fået dannet denne madklub, da det er en super måde at mødes og pleje venskabene. Det er så givende, at vi mødes jævnligt og nyder god mad, dejlig selskab og tid til masser af latter. Denne gang havde vi spist så meget, at vi måtte gå en tur efter maden, så vi kunne finde plads til desserten. Det var virkelig hyggeligt at gå en tur og hyggesnakke og nyde sensommerens milde brise:)

I denne anledning havde jeg min nye nederdel på fra h&m, som jeg havde fået købt efter en længere søgen i min størrelse. De er nemmer at få fat på modellen på h&m´s hjemmeside, men den findes i sort, hvid og en sart rosa:) Jeg synes, at H&M har fået masser af lækkert tøj i deres nye kollektion og især serien ” Trend” har meget, som jeg godt kunne tænke mig i mit garderobeskab.
Nederdelen får mig til at tænke på stilikonet Audrey Hepburn, da det er klassisk men stadig feminint stil – love it:)

IMG_3585.JPG

IMG_3586.JPG

IMG_3583.JPG

Nu skal jeg ud og lege guide i nogle timer inden lektielæsning:) I ønskes en fantastisk torsdag:)