Hejsa skønneste læsere:)

Karen Tran_White 1_edited

MANDAG og jeg er på skolebænken igen efter en vidunderlig weekend, hvor der både blev plads til se lidt volleyball i Horsens, fødselsdagfest hos en dejlig gut, masser af læsning og afsluttende spisning på Jensens fiskerestaurant i Sæby:) Jeg har tidligere blogget om restauranten og det er stadig et af mine yndlings spisesteder, da både menuen og omgivelserne er vidunderligt:)

Da jeg i wekenden sad og læste en masse om social policy, så fløj mine tanker hele tiden til et bestemt emne, som fylder meget hos mig for tiden. Jeg er totally i bryllupmood, da min bedste veninde for nylig har erklæret, at hun snart skal giftes:) Jeg glæder mig utrolig meget og da brylluppet skal foregå i Tyrkiet, så forestiller jeg mig adgang til alverdens blomster til meget billig pris 😀
Min veninde prøver dog at få mig ned på jordens overflade igen, men jeg flyver ret hurtigt igen med mine ideer:) Jeg har altid været kæmpe fan af den verdensberømte Karen Tran, som rejser verden rundt og underviser kreative kvinder i at dekorere til fester og bryllupper. Karen Tran laver de mest absolutte amazing brylluper, hvor bordpynten og lokalets look slår alarm i deres skønheder. Det er så smukt og eksklusivt og jeg håber stadig på, at hun en dag kommer forbi Danmark:)
Det er selvfølgelig ikke nemt at køre alle hendes ideer her i Danmark, hvor blomsterne er rimelig dyre, men man stadig finde masser af inspiration hos hende og det skal jeg da helt sikkert benytte mig af:)

Karen-Tran-Styling-2
purple-gold-rich-color-wedding
4ae6aeab2874e83d1a338154693712e3
tran-1
yellow-and-pink-weddings-flowers-centerpiece-1
Er det ikke bare vildt smukt?:)

Rigtig dejlig mandag skønne mennesker:)