Goddag med jer, håber dagen er startet dejligt for jer alle sammen. Jeg har en rigtig hyggelig dag med kollegaerne i  dag 🙂

Her kommer et lille indlæg mere fra Sri Lanka turen. Inden vi rejse havde vi undersøgt og lavet plan for alle de områder vi skulle se, men desværre havde vi ikke tid til det hele. Transporten tog noget mere tid end hvad vi regnede med og måtte derfor nøjes med at besøge nogle få steder.

unnamed4

Vi brugte de første to uger på familiebesøg og Temple besøg og derefter tog vi turen til Sigiriya, for at besøge Lion rock. Vi valgte at besøge Lion rock om morgenen, fordi det var det bedste tidspunkt med hensyn til varmen og bierne oppe på toppen. Vi havde en rigtig sjov oplevelse både på vej op ad trapperne og der vi nåede toppen. Vi var nemlig så uheldig at bierne allerede var der fra morgenstunden og vi blevet jagtet på livet løs. Det var ikke bare 2-3 bier, men 50-100 røde bier som jagtede os og min kære søster Vahy og min fætter blev godt og vel stukket 🙂

unnamed3unnamed5

Efter Sigiriya kørte vi videre til Kandy, hvor vi besøgte en smuk park og Buddha Temple. Vi havde desværre kun en dag i Kandy og nåede ikke at se så meget rundt. Kandy er blandt de smukke byer på Sri Lanka og byen skal helt klaret opleves næste gang.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Både min søster, bror og jeg havde et ønske om at køre i tog, der det er en anderledes oplevelse end her i Danmark. Vi tog toget fra Kandy til Hatton, hvor vi havde muligheden for at nyde Sri Lankas kølige natur. Tog turen vare igennem bjergområderne, med smukt udsigt med vandfald, floder og smuk skovområde. Tog turen fra Kandy til Hatton er MUST oplevelse.

SAMSUNG CSCunnamed2unnamed1

Fra Hatton gik turen videre til Nuwara Eliya og Adam’s Peak og derefter til endnu et Temple besøg i Kataragama og en zafari tur i Yala national park. Nuwara Eliya var noget af det smukkeste natur område på Sri Lanka og jeg vil om nogle dage skrive et indlæg kun om Nuwara Eliya 🙂SAMSUNG CSC

Inden vi rejste, havde vi læst, at Unawatuna beach i den sydlige del, var blevet kåret til et af verdens lækreste strande, så der skulle vi selvfølgelig også en tur forbi. Vi kan garantere jer, at det er blandt verdens flotteste strande 🙂  SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCVi sluttede ferien med nogle dage i Colombo, hvor vi fik lov til at låne Mathis vens lejlighed. Lejligheden var lækker og med udsigt ud til vandet og centralt for shopping centrene. Mathis ven var så sød, at vise os rundt i storbyen og inviterede os ud til middag med hans søde familie. Jeg har forelsket mig så meget i Colombo, at jeg faktisk ønsker at flytte dernede på et tidspunkt 🙂SAMSUNG CSC

Jeg har desværre været rigtig dårlig til at få taget billeder på Sri Lanka, men håber stadig i kan fornemme det smukke land.

Fortsat rigtig god dag til jer alle 🙂