God morgen kæreste mennesker:)

Mange vil påstå, at jeg må være godt gal, når jeg går rundt og ønsker at det skal regne. Men faktum er, at jeg både elsker regnvejr men også gerne vil have brugt min nye paraply:) Den er simpelthen så smuk og jeg elsker og kigge på de svævende svaner, som er en del af motivet. Paraplyen blev lavet af Aarhus teater og motivet er inspireret af H.C. Andersens eventyr ” De vilde svaner”.
Jeg er stor fan af H.C. Andersen og elsker stadig at læse hans mange fantastiske fortællinger og kan da også huske de mange aftener, hvor jeg troede, at Thiviya som spæd også var ligeså vild med eventyr som hendes moster, men hun var mere interesseret i sang:)
Men i dag har jeg mit paraply med mig på farten og ser frem til de smukke regndråber:)

IMG_3653.JPG

IMG_3652.JPG

IMG_3654.JPG

Weekenden byder på pakke, flytekasser og flytterod 😀

Dejlig fredag og god weekend til jer alle:)