Jeg er blevet sååå glad for at gå med saree og glæden er så voldsom, at jeg til enhver tamilsk lejlighed er begyndt at tage saree på. Nogle gange tænker jeg over, hvordan det vil være, hvis jeg gik med saree til hverdag. Hvordan mon mit hverdagslook vil se ud? Hvordan vil jeg egentlig udvælge saree til en almindelig dag på kontoret og hvordan vil jeg designe de mange saree blouse…ja jeg kan blive ved. Som i kan læse, så har jeg allerede gjort mig mange tanker om det:) Det er ikke en hemmelighed, at jeg sikkert som mange andre tamilsk/indisk kvinder også har et stort kærlighed til bollywood tøj. Derfor ser jeg også frem til vores rejse til Indien næste år, hvor der virkelig skal shoppes amok.

I får lige nogle outfits billeder af fra weekenden. Sareen er en gave fra min mand og er købt på Sri Lanka. Øreringene er fra Glitter og halskæden er købt i Malaysia.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC