God morgen derude:)

Der har på det seneste været meget stille på bloggen og det er næsten lige før, at jeg kan overbevise mig selv om, at den aldrig har stået stille i så mange dage i rap. Men der har været sygdom og andre ting i familien, så det har betydet lidt tvungen ferie for bloggen:)
Men bloggen har været savnet hos mig ligesom meget andet ( fx. MAD) og nu er jeg vidst ved at gøre klar til et comeback:) Min syge tilstand har desværre også betydet, at alt det praktiske i lejligheden har gået lidt langsommere end min tidsplan. Det har været yderst uheldigt, at jeg har haft voldsom kvalme og meget følsom overfor lugte, så jeg har ikke kunne være i min egen lejlighed, da blandingen af træ og malingen har forstærket min kvalme:(
Men nu går det atter den rette vej igen med helbreddet og det er dejligt at være tilbage i lejligheden igen. Jeg har en stir trang til det hele skal være ordnet på en dag, men sådan fungere det ikke i virkeligheden og slet ikke med en svækket krop, så min skønne familie kommer i dag og arbejder videre:)
Jeg fik lige taget enkelte billeder af spisestuen, mens Thino og fætter Vino var i gang. De har gjort et fantastisk stykke arbejde derinde og jeg nyder max. at have et vitrineskab til alt mit porcelæn 😀

IMG_3747.JPG

IMG_3751.JPG

IMG_3749.JPG

Jeg har så meget lyst til at gå en tur i det dejlige regnvejr, men må nok heller lade være, så jeg kan blive helt rask. Så denne gang bliver det bare at nyde regnens smukke dans, mens jeg nyder en kop te:)
IMG_3744.JPG

Dejlig torsdag til jer alle:)