God morgen fredag morgen og alle jer dejlige mennesker:)

IMG_3766.JPG

Her i Aarhus er der for alvor regn og jeg har tændt stearinlyse i hele lejligheden og nyder den dejlige stemning:) Influenzaen er for alvor på tilbagegang og jeg glæder mig utrolig meget til næste uge, hvor jeg kan komme i skole og på arbejde igen, men inden så byder jeg lige weekenden hjertelig velkommen:)

Det er en lille tradition, at niecen Thiviya og jeg plejer at udskære græskar i anledning af Halloween, men jeg har brudt vores tradition i år med at lave en græskar til min søster Kavi, som det første i år. Dette betyder ikke, at Lillepigen bliver snydt, da vi har en aftale i næste uge, men jeg besluttede at lave en atypisk græskar som pynt til familiens hoveddør.
Jeg skar toppen af, udhulede græskaren og kom selvfølgelig atamon indeni, så holdbarheden kunne forlænges inden jeg kom en hel blok oasis i. Jeg pakkede oasis ind en cellofan, så det ikke kom direkte i berøring med græskaren, da den våde oasis vil skabe hurtigere forrådnelse.
Herefter begyndte jeg at fylde kanterne med mos og masser af grønt – elsker især at bruge eucalyptus og buskbom.
Så pyntede jeg med blomster og havde valgt farven lyserød/pink, da min søster Kavi også elsker denne farve. Smukke roser, nelliker og en stor smuk chrysanthemum kunne let gå sammen i dette tilfælde.

IMG_3758.JPG

IMG_3759.JPG

IMG_3760.JPG

IMG_3765.JPG

IMG_3761.JPG

IMG_3766.JPG

IMG_3768-0.JPG

Næste uge skal traditionen holdes med Lillepigen også går jagten ellers bare ind på at finde kogler og andre fine ting til juledekorationerne:-D

Rigtig god weekend allezusammen:)