Haaaalllo Hallo:)

Jeg startede egentlig med at skrive “god morgen”, men kunne egentligt godt se på tiden, at det måske var en anelse sent og skrive god morgen, når det er nærmere god eftermiddag:)
Det er sjældent, at jeg sover så længe, men det blev sent med at komme i seng efter en overhyggelig fødselsdagsfejring i Odense for en vidunderlig pige:) Det var hyggeligt at være sammen med en flok skønne piger, med masser af energi og spas, og jeg fortrød inderligt at jeg ikke havde taget grej med til at overnatte, men måtte istedet køre turen hjem til Århus med en personlig koncert i bilen:)

I dag skal jeg ikke andet end at SLAPPE AF og startede dagen med morgenmad i spisestuen i ro og mag:)
I anledning af at jeg flyttede, så fik jeg endelig også købt den elkedel, som jeg har kigget på længe. Jeg kunne jo ikke tage søster Sangi´s elkedel med vel:) Men denne model fra OBH Nordica minder mig vildt meget om elkedelen fra min barndom og de skønne minder fra den gang – total nostalgi 🙂
IMG_3808.JPG

IMG_3804.JPG

IMG_3807.JPG

Det eneste lille hyggeprojekt, som jeg har på dagsorden i dag er at få klippet det her wallsticker træ ud, som jeg havde set på nettet og fik det igår som en gave af verdens bedste kusiner – Vahy & Lohy, kæmpe knus til jer begge:)
Jeg havde planer om, at den skulle være i soveværelset, men nu er der kommet for mange ideer oppe i hovedet, så intet er sikkert endnu:)

IMG_3805.JPG

Håber i alle trives og jeg ønsker jer en dejlig søndag:)