Bon Aprésmidi ( skal udtales Bung apræmidi) 😀

IMG_3922.PNG

En fantastisk fransk kollega har været i gang med at lære mig lidt “overlevelses fransk” med den rette udtalelse, så jeg praler lige lidt med mit uskyldige fransk i dag:)
Som jeg skrev i søndags på bloggen, så var jeg i weekenden til et bryllup i Randers, hvor jeg virkelig blev betaget af lokalet. Jeg havde desværre ingen billeder, så det blev blot en kort forklaring på bloggen. Men jeg har været så heldig at modtage nogle enkelte billeder af en sød læser, som også var med til brylluppet, og dem vil jeg gerne dele med jer.
Jeg er selv på udkig efter et festlokale til vores bryllup næste år, så jeg bliver helt fascineret, når jeg ser anderledes lokaler end idrætshaller:)

IMG_3892.JPG
IMG_3890.JPG

Jeg er også helt vild med de små balkoner, som giver et præg af rokokotiden og dens fantastiske detaljer. Jeg mener, at de store påfugle er lejet hos Sana saree og de er også enorm flotte.
Min veninde Sopi og jeg fik gået alle lokalets detaljer igennem i løbet af lørdagen:) Nu hvor jeg har delt dette med jer, så har jeg ro i mit sind igen:)
IMG_3923.PNG

Kender i nogle pæne festlokaler, så skriv dem endelig:)
Hyg jer:)