Yeeeeaaah it´s Friday:)
foto 1
IMG_3983.JPG
Det er fredag og en ekstra dejlig af slagsen:) I eftermiddag kommer min søster Kavi og niecerne til Aarhus og min søster Sangi og jeg er så klar til hygge med dem. Vi skal hygge og spise som vi plejer, men udover dette, så skal vi også hen og se Mette Blomsterberg i City vest, når hun skal lave kager. Min søster Kavi og jeg er kæmpe fan af denne super kvinde og hendes kundskaber i et køkken, så det vil da helt klart være en oplevelse og se hende live, mens hun laver kager:)

Jeg skal vise søstrene det seneste nye i lejligheden, så det bliver også spændende. Forleden kom jeg hjem om morgenen efter en lang vagt og smed mig på sofaen for at slappe af. Omkring klokken 10 ringer Thino og spørger, om jeg kan lide den nye reol. Jeg kunne i første omgang ikke forstå, hvad han talte om, men efter en hurtig tur i lejligheden så fandt jeg ud af, at han simpelthen havde været ude og købe en reol til badeværelset, som jeg kort havde nævnt. Eller rettere sagt, så havde han ikke kun købt det, men minsandten også byggede det om natten! Jeg blev så glad og gik straks i gang med at flytte rundt. Jeg vil så gerne have nogle blomster på badeværelse, men da ingen blomster kan tåle at være derinde længe uden sollys, så fik jeg en anden ide:)
IMG_3955.JPG
Buskbom er en fantastisk plante, som kan findes i mange haver. Så lidt af det grønne sammen med oasis og blomster, så havde jeg lavet nogle fine planter til mit badeværelse, som kan holde i noget tid også kan jeg skifte det ud. Det er et billigt projekt og ser meget godt ud:)
IMG_3954.JPG

IMG_3976.JPG

IMG_3978.JPG

IMG_3974.JPG
Rigtig god weekend i herlige mennesker:)