God morgen november, Movember og ikke mindst en utrolig smuk mandag:)
foto 3

Jeg vågnede op super frisk og glad i morges, da jeg har haft en fantastisk weekend og ikke mindst fandt tid til “Kathi-tid” i går aftes:) Jeg har stort set tilbragt weekenden med søstrene og min søster Kavi og jeg fik endelig indrettet Thiviyas værelse i lørdags, så der nu er mere plads til hendes lege og spas. Hendes egen kommentar til projektet var: “Det er jo fantastisk” 🙂
Men efter søstrene var taget hjem i går, så fik jeg efter længe endelig tid til afslapning og det jeg kalder “Kathitid” i lejligheden. Jeg fik lavet ansigtsbehandling med mine vidunderprodukter, medex og origins, og jeg kunne tydelig mærke at mit ansigt har haft brug for denne pleje.
Så kunne man jo også lige få sat billederne i rammer, når man sad og ventede på at peeling skulle virke ind i huden;)
IMG_4030.JPG
Jeg har ikke noget imod at blande produkter, så jeg har udvalgt produkter fra forskellige producenter, som har en god virkning på min hud:)
IMG_4034.JPG

Fredag aften fik jeg en besked fra min veninde Katrine, som kunne oplyse, at alle medlemmer med goodiecard til Magasin kunne få en goodiebag med chokolade, katalog en lille lyngbyvase! Altså hallo, hvem vil ikke gerne have en gratis lyngbyvase, men som skæbnen dog ville, så skulle jeg på arbejde lørdag morgen. Mine beklagelser over denne uretfærdighed fik Thino og vide, og denne fantastiske fyr var så sød og stå op lørdag morgen og vente i en mega lange kø, så jeg kunne få min goodiebag! Hallo, hvor sød må man lige være:)
Så noget af min tid i går aftes gik med at finde en gammelt spejl frem fra loftet og pifte det op, så det kunne pynte på spisebordet med de nye vaser.
foto 4

IMG_4043.JPG
Er de ikke bare fine?:)

Solen skinner ind ad mit vindue og jeg ønsker jer alle en smilende mandag:)