Kender i det med, at man tager hen for at købe en enkelt ting og kommer hjemme med meget andet? Jaa, sådan en dag må jeg have haft igår:)
IMG_4052.JPG
Men jeg fortryder på ingen måder noget af det, men lidt spøjst, når man kommer til at tænke over det. Men jeg skulle bare Bauhaus for at finde skruer, men endte med at komme hjem med disse smukke julekugler. De er så flot dekoreret, og jeg kunne ikke nænne at forlade butikken uden dem. Temperaturen udenfor får mig på ingen måder til at tænke på jul, men om lidt er Mortens aften og derefter vel 1. advent:) Jeg glæder mig til jul, fordi jeg synes det er så hyggeligt, men pynter på ingen måder op før den 30 november:)
Så disse smukke julekugler bliver pænt pakke væk de næste tre uger.
IMG_4075.JPG

IMG_4073.JPG

Nu er det vidst sengetid for mig – godnat skønne læsere:)