Yo Yo Yubbi Yo folkens:)
IMG_4095.JPG
I morges kom jeg hjem efter 16 timers work work og jeg kunne mærke, at da jeg trådte ind i lejligheden, så begyndte jeg at smile. Nogle mener, at man kun kan blive forelsket i mennesker, men det er jeg på ingen måder enig i. Jeg er virkelig forelsket i mit hjem og jeg kan mærke, hvor fantastiske det er at have sin egen base:)
Jeg har elsket den tid hos min søster, men havde på ingen måder forestillet mig sådan en følelse af lykkelighed, som jeg nu vågner op til hver dag. Nu er det ikke kun på grund af lejligheden, men jeg føler mig virkelig som verdens heldigste pige. Jeg skrev til mine søstre, at jeg er så lykkelig, at jeg er begyndt at blive lidt nervøs for om der snart vil ske noget ondt ( dumme dumme tanke – væk med dig)
IMG_4083.JPG
Der er flere og flere ting, som falder på plads i lejligheden og vi er klar til at modtage det første sæt venner til spisning på tirsdag. Vi har besluttet at fejre Mortens aften blot en dag senere:)
Her kommer der nogle billeder af de sidste par projekter i huset:

IMG_4089.JPG

IMG_4090.JPG

IMG_4091.JPG

Rigtig dejlig lørdag skønne mennesker:)