God morgen allesammen:)
IMG_4189.JPG
Jeg har fået en vane med at sove længe for tiden, men kommer også senere i seng end det vante A-menneske plejer:) I går havde jeg nogle af mine venner fra arbejde på besøg til spisning og denne gang blev det tamilsk mad i kategorien “let stærk”. Det var super hyggeligt og nogle af dem havde prøvet at spise tamilsk mad før og for de andre var det første gang, men maden var tilpas stærk og ingen havde brug for mavesyrepiller efterfølgende:)
Det var lidt mærkeligt at vågne op i morges og savne familien og larmen. Det kan ikke beskrives med ord, hvor meningsgivende det er at vågne op og starte dagen med fælles morgenmad, hvor der bliver hygget og grinet sammen inden dagen for alvor starter. Jeg ved, at jeg skriver det ofte, men for mig er det noget af det vigtigste i mit liv. Den tid, hvor du er sammen med mennesker, som giver dig en følelse af tryghed og afslappethed samtidig med at glæden kan mærkes helt nede i maven – jaa, så ved man, at man har det godt:)
Vi har i weekenden planlagt en “familieweekend” i hver måned fra januar og helt til juli, så det er nemmere at holde fri fra arbejde og andre aftaler. Jeg kunne mærke, at vi alle priroritede det højt og tog planlægningen helt seriøst.
Men i bund og grund, så handler de her weekender ikke kun om god mad og hygge, men også at bevare relationen. Jeg tror på, at alle relationer er ligesom okideer. Det skal have en vis mængde af alting, men for meget og for lidt kan slå det ihjel. Blomsten kan falde af, men god pasning kan få det til at blomstre igen. Til tider får jeg også vide, at jeg altid er sammen med mennesker og det er også delvis sandt. Men jeg elsker at dyrke de gode forhold, som man i fælles har fået skabt. Jeg er af natur meget social, men for at få en speciel plads i mit liv, så er der to ting som jeg går utrolig meget op i : LOYALITET & GODHED. Du skal være i stand til at være inderlig glad på dine venners og families vegne og du skal altid være loyal. Det her lyder nemmere end det egentlig er, men to ingredienser, som ifølge mig er vejen frem til alt godt:)
Jeg anser os som en lille familie, men en stærk familie, da vi netop er loyale mod hinanden og gode til at være glade på hinanden vegne og støtter altid op. Det er nok også derfor, at jeg oftest betegner mine nærmeste venner, som familie. Du er ikke blot familie fordi du er født eller gift ind i en familie, men tværtimod skaber adfærden og omsorgen familiebåndet:) Jeg siger ikke, at det jeg tror på er sandheden, men i hvert fald det jeg selv dyrker og tror på. På livsstilsvejlederuddannelsen lærte vi, at man kan ikke forandre andre, men altid forandre en selv. Vi går tit galt i byen, da vi nogle gange har en ide om, at et andet mennekser skal lige af med de og de vaner/sider. Men nej, find ud af hvordan du vil være og derefter tag stilling til, om vedkommende uden forandringer kan indgå i dit liv.
Jeg vil lige dele nogle billeder fra weekenden, hvor Lohy og jeg fik hele familien med en iskold fornøjelse! Men alle var enige om, at det var dejligt at komme ud og gå en tur og det faktisk også var dejligt nede ved vandet trods for den hårde vind. Bettepigen Thiviya var dog helt tilfreds efter at have set “dragerne”:) Så var det en yderste varm fornøjelse at komme tilbage til pejsen i stuen:)
IMG_4188.JPG

IMG_4184.JPG

IMG_4187.JPG

IMG_4166.JPG

Dejlig tirsdag kære læsere:)