916365675_art260

Kære 5smiles.dk læsere 🙂

I dag kommer bloggen til handle om noget helt andet end, hvad I er vant til. Jeg vil skrive om Swype keyboard, og hvis I ikke kender det eller har fået det installeret, så læs endelig videre; jeg er sikker på, at I vil blive lige så glad for det, som jeg er blevet. Tænk en lille ting som dette kan gøre mit liv nemmere 🙂

Swype keyboard som har været verdenskendt på Android, og i starten af november kom den også på dansk til IOS 8. Jeg har nu testet den, og den er jo helt fantastisk. Med Swype keyboard kan man med fingeren glidende hen over skærmen skrive hurtigere, specielt med én hånd. Ud over muligheden for dansk, byder den nye opdatering også på emoji understøttelse, således dem forudser, hvilken emoji eller smiley, du ønsker at bruge efter endt sætning.

screen568x5684 Swype-keyboard-themes

Da jeg første gang blev introduceret til Swype tænkte jeg, at det umuligt kan blive hurtigere at skrive med en enkelt finger end at bruge begge sine tommelfingre, men jeg tog fejl; man skriver meget hurtigere og det er nemmere end man lige tror.

Så folkens, de af jer, der altid er på farten eller altid har hænderne fyldte, hent APP’en for 7 kr; den er GULD VÆRD.

Hvis man vil have en gratis version af lignende keyboard findes der Swift keyboard.

Swype kan hentes her: https://itunes.apple.com/us/app/swype/id916365675?mt=8

 God dag allesammen:-)