StrækmærkerFøler mig i live og med masser overskud efter en dejlig familieweekend i Rødekro. Det er simpelthen så dejligt, at man bare kan hygge og slappe af uden at bekymre sig. Børnene elsker at være sammen med deres onkel og mostre, og det er ren afslapning for far og mor. Jeg har haft svært ved at finde tid til at blogge, men satser på at min planlægning bliver bedre fremover:)

Jeg er i en periode hvor jeg oplever stort hårtab, hvilket vist er helt normalt efter en fødsel. Jeg har læst mig frem til at, man ikke taber hår under selve graviditeten pga. alle de graviditetshormoner. Jeg må sige, at det passer. Jeg havde virkelig tykt og langt hår, men da Baby Oviya var omkring 4 måneder, så begyndte jeg at at fælde hår. Det er ikke rart at se hår alle steder i huset. Jeg valgte derfor en tur til frisøren og blev klippet op til skulderlangt. Selvom jeg savner det tykke lange hår, er det nu dejligt med lidt forandring:)

Vi havde nærmest en 1 uge, hvor samtlige familiemedlemmer blev klippet.:)

Thiviya er også blevet kort hår. Efter anbefaling på facebook, fik jeg en tid til Thiviya hos frisør Sasha Petersen. Vi havde en super god oplevelse hos hende og Thiviya nød faktisk at blive klippet. Vi havde overhovedet ikke regnet med at det vil gå så godt. Sasha er en dygtig frisør og er super god til børn. Fremover bliver børnene klippet hos hende:)