Hej smukke mennesker:)
IMG_4281.JPG

Håber i alle har det godt og nyder denne torsdag på max gear:) Jeg bliver dagligt mindet om (via nyhederne, sygdom, mit arbejds og på mange andre måde), at livet er smukt og alt for kort, så hver eneste dag skal nydes på den bedste måde. Der er torne på de fleste roser og sådan er det også med livet. Der vil næsten altid være noget modgang, men er vi klædt på med postive tanker og glade mennesker i ens liv, så kan man håndtere meget.
Derfor var denne torsdag ligesom mange andre glade dage, hvor jeg sprang ud af min seng med et smil på læben:)
Jeg skal til Viborg i morgen for at julehygge sammen med familien, så det var på sin plads, at både lave en juledekoration til moi selv og en til søster Kavi. Min søster Sangi skal lave sin på søndag, hvor vi skal holde juleklippedag hjemme hos mig. Så formiddagen er gået med at lave to dekorationer og eftermiddagen byder på afslapning inden arbejde:)
Jeg har valgt at kun bruge to lys i hver dekoration, da vi både skal i sommerhus en weekend i december og på besøg hos venner en anden weekend, så det vil ikke give mening med adventslys i år. Men lysene er høje med god brændetid, så jeg rigtig kan hygge mig med levende julelys alle dage:)
IMG_4306.JPG
IMG_4307.JPG
IMG_4305.JPG
IMG_4308.JPG
Jeg har brugt alle de kogler og tørret svampe, som jeg havde fundet. Desuden har jeg brugt nogle dekorationsting fra sidste år og lysene er købt for 10 kr stykket hos billig blomster i Tilst. Jeg har igen i år valgt at lave dekorationerne på kagefad fra Villa Collection og elsker denne flotte opsats. Nu ser jeg frem til at aflevere den ene til søs i morgen og jeg selv kan tænde min på mandag:) Tænk jer, at efter denne weekend, så går vi ind i årets sidste måned men minsandten også den hyggeligste måned 🙂

Rigtig god dag allesammen:)