IMG_4342.JPG
Glædelig 1. advent kæreste mennesker:)
Det er lidt sjovt at tænke på, at advent egentlig stammer fra det latinske ord adventus domini, som betyder Herrens komme. Jeg er ikke den mest religiøse menneske på kloden og vil ikke påstå, at advent fejres hos mig af den religiøse betydning, men elsker hyggen, glæden og gaverne ved de fire søndage. Jeg har respekt for, at nogle fejrer dagen på grund af den religiøse betydning i advent, men for mit vedkommende er det blot tegn på årets hyggeligste måned er skudt i gang og der skal julehygges:) Jeg elsker at tænde adventslys og kan stadig hele teksten af den sang, som vi plejede at synge i folkeskolen. Ja, jeg kan sørme også finde på at nynne sangen i sommerens hede:) Teksten er kærlig og jeg kan rigtig godt lide melodien. Den minder mig også om de gode dage i folkeskolen:)
Så tænder vi et lys i kvæld,
vi tænder det for glæde,
Det står og skinner for sig selv
og os, som er til stede,
Så tænder vi et lys i kvæld,
vi tænder det for glæde
IMG_4350.JPG
Advent betyder også gaver i mit heldige liv (happy me) og det elsker jeg jo. Men i går aftes kom jeg træt hjem ved 2-tiden efter en dejlig dag med bryllup og fødselsdag, så målet var blot at ramme hovedpuden. Men det kom jeg ikke helt til, da Thino sendte en besked om at der lå en pakke og ventede på bordet. Min veninde vil ikke gå i seng før pakken var åbnet og det ville jeg nok heller ikke helt selv, så pakken kom til sengen og i den lå der en smuk julestjerne fra Georg Jensen 🙂 Woaw! Den er simpelthen så flot og jeg glæder mig til at sætte den på mit juletræ. Jeg har tidligere kigget på stjernen på Georg Jensens hjemmeside, men sprang fra efter at have taget et kig på julegavelisten!
Du kan finde stjernen og andre lækre ting til hjemmet ved at følge linket – Georg Jensen.
IMG_4348.JPG
Uret fra Daniel Wellington er min adventsgave til Thino:)
IMG_4351.JPG
Der blev også andre adventsgaver, som skulle pakkes op og Contrasiction fra Calvin Klein er fra min skønne søster Kavi:) Den har jeg aldrig haft, så glæder mig til at prøve duften.
IMG_4406.JPG
Så er det første adventslys tændt i bedste stil fra Trip Trap.
Jeg håber, at I alle får en dejlig dag og en skøn weekend:)