IMG_4456.JPG
Ih du milde! Det var godt nok ikke nemt og forlade den varme seng og komme afsted i morges, men træningstøjet ventede jo på mig:)
Weekenden fløj afsted i sommerhuset ved Fjerritslev sammen med madklubben og det var en fantastisk oplevelse:) Der var lavet madhold, så de forskellige grupper skulle sørge for måltiderne og lørdag aften byd på julemad. Der var købt masser af guf, pejsen brændte skønt og der var en god afslappende stemning. Vi var så heldige med vejret i lørdags, så vi var ude og gå i en lang tur i det smukke naturområdet og ikke mindst en tur ned til Vesterhavet:) Der er aftalt, at det her skal helt klart gentages i det nye år og måske skulle vi prøve et sommerhus i Spanien:)
Da jeg var hjemme igen, så var der blot tid til et bad og pakke ud inden sofaen kaldte på mig. Så der blev råhygget med levende lys og min elskede julekugler fra Sirius blev tændt. Jeg købte dem sidste år i Salling og det var tænkt, at de skulle hænge i en troldegren, men de passede bare perfekt på vores kæmpe stuelampe, som også forestiller en slags troldegren. Jeg har købt de kugler med rensdyr og nissemand, men de fås med forskellige motiver.
IMG_4439.JPG
IMG_4438.JPG
Så fik jeg endelig også mine adventsgaver – Georg Jensen love 🙂 Der kommer flere billeder på bloggen i morgen.
IMG_4485.JPG

Håber i alle nyder denne smukke mandag:)