God morgen kæreste læsere:)

Jeg ligger på sofaen og har vældig ondt af mig selv. Influenza på fuld skrue og jeg sidder med en stor lyst til at skære min næse væk:-)
Når man nu ikke kan komme ud af huset, så har jeg jo bare været i gang med at julehygge mere i huset. Juletræet står pænt inde i stuen og pynter, så jeg måtte og skabe lidt stemning i køkkenet. Jeg købte de her søde dækkeservietter i fakta i sidste uge og hver især er trykket med en juleopskrift:) så de bliver nu brugt som sædebetræk og sjovt nok, så skaber de en følelse af jul i mig:)

IMG_4522.JPG

IMG_4520-0.JPG

Nu er vores opslagstavle også godt i brug og det er bare så skønt.
Det næste sygeprojekt var at få mine ure i mine nye urkasser, så de kan blive beskyttet fra støv og ilt, men samtidig være pænt og se på. Er det ikke bare vildt smart:)

IMG_4523.JPG

IMG_4519-0.JPG

I går sneede det lidt i Århus og jeg blev såååå glad – så bliver det måske en hvid jul alligevel:)

Julehilsner fra sofaen til jer alle:)