chokoladesøs
Chokolade, chokolade og meget mere chokolade! Ja, der var både mørk, lys og hvid belgisk chokolade og vi skulle blot bare slippe fantasien løs i går:)
Jeg elsker at arrangere forskellige aktiviteter for familien og vennerne, og denne gang blev det at lave vores eget chokolade. Jeg fik hurtig samlet en gruppe på 10 og afsted gik det mod Egense, hvor ” chokoladefabrikken” ligger. Først startede vi med at få undervisning omkring metoderne, og bagefter skulle vi selv i gang med produktionen. De opfordrede os til at smage på de forskellige fyld og de gjorde vi med glæde:) Så der blev spist masser af chokolade, mens vi pjattede og hyggede os sammen. Det er virkelig livskvalititet på højt plan for mig:)
fælles
k
n
fyld
ts
Det er såå hyggeligt at lave sådan nogle ting sammen og vi skal da helt klart afsted igen. Nu er jeg i gang med at finde ud af et andet arrangement, men det kommer der mere om på bloggen, når tingene falder på plads. Vi fik lavet så mange fine stykker chokolader med hjem og nogle skal gives væk i gaver:)

Rigtig god dag til jer allesammen:)