IMG_3586.JPG
Hejsa kæreste mennesker:)
Jeg havde egentligt ikke planlagt at blogge i dag, men en mega sød besked fra en fantastisk pige her til morgen ændrede planerne:)
Det jeg egentlig vil med bloggen i dag er at takke alle jer læsere, som har gjort 5smiles.dk til en stor succes. Vi har vokset utrolig meget i år og har fået spændende opgaver, som venter på os i det nye år. Men intet har kunne slå de mange private beskeder, som jeg har modtaget fra jer. Det har været så stort og rørende for mig at læse jeres ærlige beskeder med ros og hvad de forskellige indlæg har haft af betydning. Som jeg har skrevet tilbage til nogle af jer, så føler jeg mig tit enormt dårligt til at svare tilbage på jeres beskeder, da jeg bliver så overvældet og tit ender med at lyde overfladisk ( synes jeg ihvert fald selv). Så jeg vil egentlig med det her indlæg gerne takke jer for at bruge jeres tid på at følge bloggen, men også for de søde og ærlige beskeder, da jeg på ingen måder havde forventet det og tager det heller ej for givet!
Når jeg taler med min søstre om dette, så kan jeg også blive rørt til tårer og det overrasker mine søstre. Men det skyldte simpelthen, at jeg synes, det er så utroligt stort af et menneske, som egentlig ikke kender mig, men stadig finder modet til at sende beskederne- stort knus:) Jeg bliver også vildt glad over at læse, at mange af jer føler, at I kender mig via bloggen 😉
Det her er altså en ret rodet blog, men det jeg egentlig prøver at sige er : TUSIND TAK / Thank you so much 😀
IMG_4680.JPG