IMG_4699.JPG
Den klassiske “Kathi – trænings- peace” skal I ikke snydes for;)

Christmas 2014- ja kæreste læsere, december måned er ved at rinde ud og vi skal snart hilse 2015 velkommen med fest og farver:) Det har været en anderledes jul på træningsområdet, da jeg over julen også har trænet og holdt min træningsplan. Normalt plejer december at være den måned, hvor jeg træner mindst og nok spiser mest. Det har på ingen måder været svært, da jeg sidste søndag planlagde den kommende uge med juledagene og fik skrevet ind de dage, hvor jeg skulle træne. Men hvor bliver mullerne af? 🙂
IMG_4698.JPG

Nu hvor juledagene er omme, så fik jeg taget mig sammen til at tømme juletræet for sit pynt og det meste af huset for julepynt. Men det var dog ikke alt, som jeg er klar til at pakke væk, så det får liiiige nogle ekstra dage inden turen går mod kælderen. Det har været en dejlig glædelig jul og nu ser jeg utrolig meget frem til nytår sammen med familien i næste uge – juuhuuu:)
IMG_4695.JPG

IMG_4694.JPG
I ønskes en dejlig søndag og pas på derude. Det er sørme blevet glat:)