Kæreste læsere:)
I får lige en lille sneak a peak af min dag med ClarityBride Denmark og fotograf Surenth fra Ajeenth video. I december blev jeg ringet op af den dygtige makeup artist Baru, som spurgte, om jeg havde lyst til at være model for hende en dag. Jeg forslog hende nogle andre piger, da jeg absolut ikke ser mig selv som en saree-type. Men hun insisterede og jeg tænkte, at det kunne være en fin mulighed for at være en “demobrud” inden den store dag:)
Jeg tager hatten af for alle de mange dygtige makeup artister i Danmark, som bruger flere timer på at gøre os andre smukke på vores specielle dag – HIGH FIVE GIRLS:)
I dag forstod jeg jeres hårde arbejde med makeup, hår opsætning, saree, smykker og alt det andet som følger med for at gøre en tamilsk brud klar. Det var virkelig fedt for mig at se den store forvandling og super dejligt at arbejde med dygtige Baru fra ClarityBride Denmark. Surenth gjorde et fantastisk arbejde med kameraet og bedst af alt, så var han en ærlig fotograf, som kom med enkelte rettelser til mig, så billederne blev bedre. Jeg glæder mig meget til at se billederne og skal selvfølgelig dele dem med jer:)
IMG_5142.JPG

IMG_5144.JPG

God søndag aften folkens:)