den-motiverende-samtale

Et af mine nytårsforsæt er, at jeg skal læse minimum en bog om måneden. Til februar måned har jeg valgt “Den motiverende samtale – støtte til forandring” og “Sig Ja! – Kærlighedens bud -Hvad præster ved om kærlighed”. “Den motiverende samtale – støtte til forandring” skal jeg læse i forbindelse med mit nye arbejde. Metoden – den motiverende samtale er efterhånden blev meget anerkendt i Danmark, så jeg glæder mig til at komme i gang med at læse bogen.

SIG JA

Bogen  “Sig Ja! – Kærlighedens bud -Hvad præster ved om kærlighed” har jeg fået anbefalet af en mine kollegaer. Vi sad under en frokostpause og talte om parforhold/ægteskab, og hvorfor det nogle gange kan være svært at få et forhold til at fungere. Bogens forfatter Sissel-Jo Gazan interviewer præster med henblik på, hvad præsterne ved om kærlighed. Jeg har fået at vide, at bogen er inspirerende og berører blandt andet, hvad et virkeligt parforhold/ægteskab indebærer. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at læse den.

Jeg håber, at jeg får skabt tid til at læse begge bøger i denne måned. Nu må jeg heller komme i gang med at læse. Skriv endelig til mig eller som kommentar til denne blog, hvis I kan anbefale en god bog.

God uge til jer alle;O)