MK

Vi nærmer os valentinsdag, eller rettere sagt kærlighedens forkælelsesdag som jeg kalder det. Som mors dag, fars dag og mange andre dage i året, er valentinsdag også blevet en del af vores tradition i hjemmet.

Endnu en dag til at minde mig om, at jeg skal huske at værdsætte og nyde min kære mand. Især når dagligdagen primært handler om børn. Så husk nu, at stoppe op og tage tid til hinanden. Vi har jo alle brug for kærlighed og omsorg, og man kan ikke få nok af det:)

Husk piger, at valentinsdag ikke kun er for piger. I har ligeså stort ansvar for at vise jeres bedre halvdel jeres LOVE. Overrask ham – bestil en buket blomst eller inviterer ham på middag:) Sørg for at han også ved, at valentinsdag ikke kun handler om dig, men jer som par:)

En anden ting, som jeg ser frem til i år er: Fifty Shades of Grey, siger det jer noget tøser:):) Uhhha lalalala jeg kan næsten ikke vente mere, glæder mig såååå meget til at se filmen med tøserne.