Hejsa kæreste læsere:)
(null)
Håber I alle har det godt og har fundet en hyggelig måde at fejre denne mørke, kolde aften på:)
Jeg er i vildt søvnunderskud og burde snart satse på at ramme min pude, da det både er bedst for mig og mine omgivelser, da en overtræt Kathi desværre betyder, at jeg griner af alt og alting:D
Men faldt lige over de her billeder fra weekenden, som jeg begyndte at grine vildt meget over og især den med min lille Bambi Lohy:) Set tilbage i bakspejlet, så har det været en weekend med fuldt fart over feltet. Fredagen gik med besøg af svigerfamilien hos familien i Rødekro og denne nat blev det til meget lidt søvn, da jeg selvfølgelig takkede ja til min søster Kavi´s invitation om at sove med hende og børnene:) Små to timer søvn og op til en dag med masser af sjov med skøre tøser fra Sønderjylland, da der var polterabend og lagt op til ballade. Det var også derfor, at vi kom til at stå på skøjter igen. Nøj, det var sjovt at stå på skøjter igen og jeg kunne mærke stor savn til min skiferie. Men det var hylemorsomt og min kusine Lohy lignede virkelig Bambi på glatis, men hun fangede dog løbende teknikken og tog selv over på isen:)
Efter polterabend fløj vi videre til Odense, hvor selveste Bond, James Bond skulle fejres 🙂 Jeg lover og komme med flere billeder på bloggen fra denne fantastiske travle weekend, men det bliver lige i den kommende uge:)
(null)

(null)
Kan I alle have en dejlig aften og vi ses da i morgen på bloggen igen;)