Jeg er i gang med at sortere i mine parfumer;O) Jeg har alt for mange parfumer, og jeg prøver at øve mig i, at jeg kun må åbne 2-4 forskellige slags parfumer ad gangen. Det nytter jo ikke, at jeg åbner alt for mange parfumeflasker, og hvorefter jeg ikke få brugt dem. Når man åbner en parfumeflaske, skal den bruges, da duften forringes med tiden. Man siger parfumer kan holde sig frisk 6-18 måneder, hvis den opbevares korrekt. Jeg er holdt op med at opbevare parfumer i badeværelset grundet fugt og varme. Nu opbevarer jeg alle mine parfumer i mit soveværelse, hvor der er køligt.

Tidligere har jeg købt parfumer i lufthavne, fordi jeg troede, at det var billigere at købe tax free. I den seneste tid er jeg blevet opmærksom på, at det faktisk er billigere at købe parfumer i Matas eller i Magasin, når de kører tilbud. Eksempelvis kørte Matas tilbud i december måned med 50 % på parfumer. Det er et godt tilbud, og man kan ikke få det så billigt i lufthavne. Derfor er jeg kommet helt væk med at købe parfumer i lufthavne;O)

Lige for tiden har jeg tre dufter, som jeg er utrolig glad for. Jeg er ikke til stærke dufte, og jeg får hovedpine, hvis jeg sidder tæt ved en, der bærer en stærk duft. For eksempel kan jeg ikke tåle Chanel No. 5, men min søster elsker den dufte.
Så forskellige præferencer kan vi jo have ift., hvilke dufte vi kan lide. Jeg elsker mild dufte og derfor er disse tre mine yndlingsdufte. Jeg synes, at det er svært at beskrive dufte, men jeg er til søde og lidt blomsteragtige dufte.

Chanel – Coco Mademoiselle
chanel coco

Christian Dior
christian-dior-miss-dior-cherie-

J’adore
J'adore
Miss Dior Cherie