God morgen alle sammen:)
New york 4
Jeg håber, at I alle går en fornøjelig weekend i møde:)
Det er årets korteste måned og hvor har den altså bare været fantastisk mild i år. De små søde vintergækker og erantis, som pryder haverne og naturen får bare mit humør til at stige en ekstra grad:) Jeg føler, at vi har været så heldige med vejret og kulden ikke for alvor har slået igennem i år. Men mon ikke, at jeg skal vente med at pakke mit vintertøj helt væk til efter marts måned, da temperaturen i New York er lidt hårdere end herhjemme:)
Vinter eller ej, så glæder jeg mig vildt meget til at snart holde en god omgang ferie i den fantastiske storby og det bliver faktisk mit fjerde besøg i New York:) Det første besøg var med mine rejsebuddies Katrine og Mette og det var den første fantastisk rejse til USA. Vi kom vidt omkring og fik både shoppet og set mange seværdigheder. Jeg kan huske den enorme triste følelse, da vi besøgte stedet, hvor de to tårne tidligere havde stået. Puha, det var en tårevædet oplevelse at besøge det mindemuseum, hvor man kunne se billeder af alle de mange helte fra den 11. september og læse søde ord fra pårørende og turister.
Vi fik besøgt den berømte Central park, en god sex and the city tur, gået på Manhattan bridge og mange andre spændende steder. Herefter har jeg haft to korte besøg i New York med familien i forbindelse med familiebesøg i Canada. Nu tæller jeg dagene ned til 9 marts og af sted går det mod den fantastisk New York baby 🙂
Den her weekend er afsat til at læse op, slappe af og i morgen har jeg inviteret vennerne til kage og te, da der skal afprøves nye desserter:)
New York 6
New York 1
New York 3
New York 5

God weekend alle sammen:)