Godaften ladies and Gents:)
Bloggen har været stille i nogle dage, men nu er vi sandelig tilbage på banen igen og klar med en lille opdatering inden 1. marts rinder ud.
Jeg er tilbage i Aarhus efter en skøn weekend i Sønderborg med svigerfamilien og hvordan takler man lige den stilhed, som rammer én, når man har været sammen med så mange mennesker – hmm ja, man bager vel nogle chokoladeboller og laver en dejlig kop te:)
(null)
Vi har i min familie gået meget op i planlægge vores såkaldte “familieweekender”, hvor vi næsten for hele 2015 har afsat weekender, hvor vi alle mødes og hygger os sammen. Vi har oplevet de her weekender så givende, da relationerne bliver stærkere og vi er meget mere opdateret på hinandens liv og får sågar planlagt flere projekter og aktiviteter sammen. Ekstra bonus for min side er selvfølgelig også, at vi spiser sindsygt meget lækkert mad og der bliver virkelig hygget:) Jeg elsker, at ligge og snakke med søstrene og kusinerne om natten inden vi en efter en falder i søvn, Jeg elsker at blive vækket af Thiviya og Oviya selvom klokken kun er 5 om morgenen. Jeg elsker, at vi alle samles ved morgenbordet og spiser sammen. Jeg elsker og elsker så mange ting ved de familieweekender 🙂
Den tradition ønsker jeg ligeledes også at have sammen med svigerfamilien, så den her weekend var vores første weekend i Sønderborg, hvor vi (næsten) alle var samlet. Det har været rigtig hyggeligt og hold da op, jeg har aldrig spist så meget seafood på en weekend før. Men det er bare så dejligt at se og mærke, at ligesom de andre familieweekender, så var den her weekend så givende og man bliver meget mere knyttet sammen som en fællesenhed. For nogle mennesker er det måske mere enkelt og mødes, men i mit liv er det dejligt, at tingene bliver planlagt, da min kalender sjældent har en blank side. Så denne her weekend er gået med at lave mad sammen, hygge, se nogle meget elendige gyserfilm:) og rigtig få talt med hinanden. Der blev selvfølgelig også talt en del om vores kommende bryllup og vi fik styr på endnu flere ting. Jeg sidder og smiler mens jeg skriver, fordi det er altså SÅ fedt, at vi alle er interesseret i at holde de her berømte familieweekender og prioritere dem i vores travle hver dag. Men hey, hvis man ikke kan finde tid til de mennesker, som man inderligt holder af, så er der vel heller ingen grund til at eksisterer ( Kathi´s lommefilosofi).
Nu vil jeg hygge mig inden sengen kalder og en mandag morgen venter på mig:)
(null)

(null)