Denim 1

denim 2

Denim 3

Denim har vundet sin plads i forårskollektion i 2015. Så hvis I elsker at gå i denim, har I meget at glæde jer til. Det er alt fra nederdel, kjoler, buksedragter, jakke – ja you name it.
Der er noget til enhver lejlighed – normalt forbinder jeg denim med noget afslappet og hverdagstøj, men i denne forårskollektion kan vi også finde tøj til fester.

Jeg er ikke stor fan af denim, men jeg har dog et par denim bukser. Faktisk havde jeg for et par år siden købt en lang denim frakke, men den er jeg desværre kommet af med.

Nu hvor jeg har set de forskellige buksedragter i denim, kan det være at jeg godt kan finde på at købe mig et par. Jeg skal jo en tur til New York, og Levis bukser er meget billige i USA. Så jeg regner stærkt med at købe et par bukser og selebukser med.