Jeg har på mit arbejde tilmeldt mig motionskampagnen og tæl skridt kampagnen, som varer det meste af måneden. Min marts måneden vil stå på motionsplan og håber at jeg samtidig kan kontrollere maden. Jeg kan nok ikke skjule, at jeg spiser rigtig meget chokolade og kage, men det har dog lykkedes mig at nøjes med en enkel muffin siden i mandags.

Motionskampagnen går ud på at man min. skal dyrke motion i 30 min. om dagen og alle former for motion tælles med. Jeg har lavet en motionsplan for hver uge, som jeg følger og er ret overrasket over, at jeg kan få det til at hænge sammen. Undskyldninger har jeg haft mange af, men nu er de pakket væk og jeg har formået at planlægge minimum en times træning, selvom dagene fylder meget med to arbejde og studie.   forsidebilledehvidTæl skridt kampagnen går ud på at, gå så meget som muligt og de hold som går minimum 10.000 skridt om dagen, vil være med i en lodtrækning om 50.000 kr. Mit mål er selvfølgelig at nå de 10.000 skridt om dagen, og det virker til at være nemt for mig, da motionskampagnen og tæl skridt kampagnen løber over samme periode. I kan læse mere om kampagnen her og på deres facebook side her.

I dag modtog jeg en mail fra tæl skridt kampagnen, hvor der stod, at græske filosoffer så dét at gå og dét at filosofere som to sider af samme sag. De brugte gåturen som afsæt for at tænke store tanker.  FullSizeRender

Jeg kan også rigtig godt lide den tanke, som den danske filosof Søren Kirkegaard skrev:

”Jeg har gået mig mine bedste tanker til

Og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den

Når man således bliver ved med at gå, så går det nok”

Selvom jeg ikke er en filosof, elsker jeg dog at gå lange ture og tænke en masse tanker og komme af med alle mine vrede og frustrationer. En gåtur og smuk natur, sætter altid positive tanker i mit hoved.

I tæl skridt kampagnen er jeg den eneste kvinde på mit hold og i motionskampagnen er jeg den eneste kvinde i hele afdelingen. Det har vækket konkurrence mennesket i mig og mit mål er at være på top tre i motionskampagnen og vinderen af mit hold i tæl skridt kampagnen. Jeg kan se, at andre deltagere rundt i landet går flere tusinde skridt mere end mig, så dem vil jeg ikke konkurrere mod og nøjes med at konkurrere med mit hold.

Rigtig god dag til jer alle 🙂