(null)

Hejsa kæreste mennesker:)

Her kommer atter en hilsen fra Big Bigger Biggest New York 🙂 Nu har jeg hverken været i Shanghai eller Dubai, men for Søren da, hvor er alting bare Big bigger biggest her:) Det er bygningerne, mad portionerne, bilerne og udvalget af forskellige produkter. Nu har jeg også lært at få fat på en taxa ligesom resten af befolkningen. Det minder mig virkelig om Carrie fra sex and the City 🙂

(null)

Jeg har lidt problemer med nettet, så det er ikke alle billeder, som jeg får med på bloggen, men har tænkt mig at lave en “Kathi Top 5 liste”, hvor jeg skriver om de steder i New York, som jeg helt klart vil anbefale.
Nu er det tid til at sige farvel til New York for denne gang og afsted går turen videre til Toronto, Canada:-) waa waa wee waa:)
Jeg glæder mig utrolig mig til at se familien og besøge mange herlige mennesker;) Min onkel har ringet hver anden time for at være sikker på, at jeg har købt billetten til den videre rejse og jeg hører de andre familiemedlemmer, at han har været ud og handle ind i en seafood forretning- mig vildt rørt og glad:)

(null)

(null)

Så næste hilsen kommer fra Canada, sooo stay tuned peepz:)